Talentenbank

Wij zijn mede-eigenaar van de Talentenbank, een programma van Ontwikkelbedrijf 3.0. In onze wijk hebben we in 2012 een pilot gedraaid. Na een succesvolle pilot periode hebben we besloten door te gaan met het programma.  

Lees hier onze nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wat is Accent op ieders Talent?

Zaken die horen bij burenhulp. Een boodschap doen, een lampje vervangen , een middagje gezelschap, vervoer naar de koffieochtend of naar het ziekenhuis. Een kleinigheid zou je denken, helaas is het niet overal zo vanzelfsprekend dit voor je buren of mensen uit je wijk te doen.

Daarom hebben we vanuit Accent op ieders Talent een talentenbank opgericht waarbij we vraag en aanbod met elkaar matchen en zo je wijkgenoten niet meer zo’n vreemde zijn.

Incidentele hulp met professionele ondersteuning door Anneke en Danielle. Die vraag en aanbod mee ophalen, bij een kennismaking aanwezig zijn om afspraken te maken over een match en die achteraf checken of alles goed is verlopen. Maar het is een programma van en door wijkbewoners!

Elke donderdagochtend kunt U ons vinden in het gebouw van het Rode Kruis aan de Gelukken 15a. Daar drinken we van 10 tot 11 koffie (gratis) en kunt U terecht voor gezelschap een praatje of een vraag/aanbod.

Hiernaast organiseren  we voor al onze deelnemers vier keer per jaar een kennen en gekend worden ontmoeting. Op zaterdagmiddag van 14.30-16.30 uur een gezellig samenzijn georganiseerd door talenten uit onze wijk. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen we graag meer over ons programma en kunt u kennismaken met (andere) deelnemers. Geheel vrijblijvend.

Mocht U meer willen weten maar wilt U liever dat we bij u thuis komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail: talentenbank@wijkcommissiegeenhoven.nl
Of bel: Anneke Duits: 06-81935762
Danielle van Rens: 06-18302236

Er is plek voor alle bewoners, EN…..

iedereen wordt ergens blij van of is ergens goed in en kan dus meedoen!

Delen