Nieuws uit de buurt

Vacature bestuur Wijkcommissie Geenhoven

September 2019

Op dit moment zijn alle bestuurlijke functies open. Dus mocht je interesse hebben en meer informatie willen hebben dan kun je mailen naar dit mailadres.

Wie verdient Valkenswaardse Vrijwilligerstrofee 2018 ?

December  2018

Op woensdag 30 januari 2019 organiseert de gemeente Valkenswaard het jaarlijkse Vrijwilligersgala. Het gemeentebestuur toont dan zijn waardering voor de vrijwilligers die zich in 2018 ingezet hebben voor de gemeenschap van Valkenswaard, Dommelen en/of Borkel en Schaft. Op deze avond wordt ook de Gemeentelijke Vrijwilligerstrofee 2018 uitgereikt.

Dit jaar is er een Trofee voor elke categorie, dat zijn er vijf in totaal.

Nomineer uw kandidaten!
Kent u vrijwilligersorganisaties, of individuele vrijwilligers, die volgens u de prijs verdienen, meld hen dan aan! De vijf categorieën zijn:

Sport (Individueel);
Zorg (Individueel);
Buurt & Wijk (Individueel);
Cultuur & Natuur (Individueel);
Vrijwilligersorganisatie van het jaar (Groep/vereniging).
Aanmelden kan tot en met zondag 6 januari 2019 met het digitale nominatieformulier. Dat vindt u op www.valkenswaard.nl/vrijwilligersgala. Let op: gebruik voor elke nominatie een apart formulier.
Geen computer of problemen met het webformulier? Haal een formulier af bij één van de volgende locaties: Valkenswaard bij het gemeentehuis, of de bibliotheek (de Hofnar 12), in Dommelen bij ontmoetingscentrum De Belleman, of in Borkel en Schaft bij Dorpshuis D'n Teut.

Uitreiking trofeeën tijdens Vrijwilligersgala.

Een jury onder voorzitterschap van burgemeester drs. A.B.A.M. Ederveen wijst in elke categorie een winnaar aan. Deze winnaars worden op 30 januari tijdens het vrijwilligersgala bekendgemaakt.


Kaartjes bestellen bij organisatie

Het Vrijwilligersgala vindt op 30 januari plaats in Theater De Hofnar en begint om 20.00 uur.

De organisatie neemt contact op met alle genomineerden en stuurt hen bij bevestiging van hun komst de entreekaartjes toe.

Ook partners van vrijwilligers en anderen die vrijwilligers een warm hart toedragen, zijn van harte welkom bij het Vrijwilligersgala. U kunt maximaal vier gratis kaartjes per persoon bestellen. Wilt u graag meer kaartjes, mail uw dan verzoek naar vrijwilligersgala@valkenswaard.nl. Kaartjes aanvragen kan tot 20 januari.
Let op: er zijn er maximaal 350 beschikbaar!
Heeft u geen e-mail? Dan kunt u tijdens kantooruren bellen met de organisatie via telefoonnummer (040-) 20 83 644.

 

Informatie

Kijk voor meer informatie op www.valkenswaard.nl/vrijwilligersgala, of stuur een berichtje naar vrijwilligersgala@valkenswaard.nl.

Milieupas nodig bij nieuwe inzamelcontainers voor kunststof verpakkingsafval

September 2018

Sinds 15 september is er een paslezer ingebouwd bij de nieuwe ondergrondse inzamelcontainer voor kunststof verpakkingsafval aan het Sint Jansplein/Kardinaal De Jongstraat (bij de Nettorama).

Dit betekent dat inwoners voortaan hun milieupas nodig hebben om de trommel van deze container te openen. Dit is gedaan uit veiligheidsoverwegingen.

De paslezers worden ook ingebouwd bij de binnenkort te plaatsen ondergrondse containers aan het Jorisdal (bij de Belleman) en aan de Leenderweg (bij de Emté, binnenkort Jumbo).

Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar Cure Afvalbeheer, telefoon 14040

Nieuwsoverzicht

Delen